FOK!radio: live blowen en Oversight

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Hij is een van de meest besproken users op FOK!, hij heeft altijd zijn mening over de crew klaar en zijn smileygebruik is nogal opmerkelijk te noemen. Onlangs veroorzaakte hij nog een grote rel in UVT, en ook daarna bleef hij vinden dat het helemaal anders moet op FOK!. Onlangs werd hij unbanned en nu is hij weer terug op het forum, maar wat is dat toch met Oversight? Waarom hebben zoveel mensen een hekel aan hem en levert het meteen FB-topics op? En wat wil hij zelf nu eigenlijk bereiken? We horen het van hem zelf, want ook hij zit live in de studio. FOK!radio begint uiteraard om 20:00 uur.

De nieuwe cannabiscampagne van de overheid is recentelijk gestart. Onder het motto: "Je bent niet gek als je niet blowt" haakt het Trimbos-instituut in op de misverstanden over wel en niet blowen. Zo blowt 80 procent van de jongeren niet. FOK!radio is benieuwd in hoeverre dit ook geldt voor FOK!users. Gisteren hebben we daarover al een poll gestart op FOK!. Jongeren spelen zelf de hoofdrol in de campagne, door hun eigen foto of een filmpje te plaatsen op Drugsinfo.nl en aan te geven waarom ze wel of juist niet blowen. We praten met de campagneleider van de cannabiscampagne.

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. Natuurlijk gaat Yvonne weer met ons roddelen legt Blinky een stelling neer. Nikky heeft deze week weer een FOK!-vrije week. Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen, opmerkingen en al je zin en onzin via Skype. Voeg ons toe op met username actionradiolive. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
Dat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Zelf ook wat te melden? Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761, dan laten wij het weer in de uitzending horen!

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan FOKradio voor de submit.