Paris Hilton heeft ijsblokjesincident

Paris Paris Hilton is kwaad geworden, nadat iemand ijsblokjes naar haar hoofd had gegooid. Daarna kreeg ze ruzie met de Schotse zangeres Sharleen Spiteri van de popgroep Texas. Dat heeft de Schotse krant Daily Record gemeld.

Tijdens een feestje in Londen werd een favoriet nummer van Hilton opgezet. "Dit is mijn liedje. Ik ben dol op dit liedje", aldus de blonde ster. Ze gaf haar lijfwachten de opdracht om de dansvloer van het feest vrij te maken, zodat ze alle ruimte had om voluit te dansen. Het aanwezige publiek kon deze actie niet waarderen. Toen Hilton op een stoel begon te dansen, gooide iemand een hand ijsblokjes uit een champagnekoeler tegen haar gezicht.

Hilton werd daar boos over en begon te schreeuwen. Ze richtte haar woede vooral op Spiteri, die ze verdacht de ijsblokjes gegooid te hebben. De Amerikaanse ster begon te schelden, waarop Spiteri haar vuist balde. "Rot op, ik ben niet bang voor je", zei de Schotse zangeres volgens getuigen. Tot een bitchfight zou het niet komen, omdat Hiltons beveiligingsmensen haar op tijd wegsleepten.

Eerder had de rapper Lange Frans ook al een incident met ijsblokjes. Nadat iemand uit de zaal een ijsblokje tegen zijn hoofd had gegooid werd hij zo kwaad dat hij degene in elkaar begon te slaan. Helaas voor hem werd het tafereel door iemand opgenomen met een mobiele telefoon.