Mogelijk 2 nieuwe Godfather-films

Icoon Film Er komen mogelijk twee nieuwe Godfather-films in de bioscoop. Een bron binnen de filmmaatschappij Paramount heeft gemeld dat de films sinds een maand de 'actieve ontwikkeling'-status hebben. Dat betekent dat de productie binnen nu en een jaar van start kan gaan. Paramount is geďnteresseerd geraakt in twee nieuwe films, omdat twee nieuwe Godfather-boeken het erg goed doen in de verkoopcijfers.

Deze boeken (Godfather's Revenge en Godfather Returns van Mark Winegardner) zullen door Paramount verfilmd gaan worden. De bron vertelde ook dat voor Godfather's Revenge de hele cast van de originele film opnieuw gevonden moet worden, omdat het verhaal zich afspeelt tussen Godfather 1 en 2. Het vinden van mensen voor Godfather Returns zal makkelijker zijn.

Er gaan al bijna tien jaar geruchten dat er een vierde Godfather-film zou komen. Francis Ford Coppola zou terugkeren om het verhaal te schrijven en Leonardo DiCaprio zou een jonge Sonny Corleone spelen. Om de kosten te drukken zou de film opgenomen worden in Australië. Dit plan is echter nooit van de grond gekomen.