Vuurpijl tussen billen loopt slecht af

Een 22-jarige soldaat uit Engeland is in zijn vrije tijd door een Jackass-achtige stunt in het ziekenhuis beland. De jongeman stond met een paar vrienden bij een kampvuur in het Engelse Monkwearmouthon, toen hij op het idee kwam een vuurpijl vanuit zijn achterwerk te lanceren. Een maat van hem zou het filmen met de camera van zijn mobiele telefoon.

De pijl kwam echter niet los uit de anus van de waaghals en een regen van vuur en een ontploffing troffen zijn achterste. Eerst liep hij nog weg maar na een paar meter viel hij bloedend neer. Hulpdiensten brachten hem meteen naar het ziekenhuis waar artsen ernstige, interne verwondingen vaststelden. Zo was de endeldarm van de jongeman volledig verbrand.

Volgens ooggetuigen probeerde de soldaat een stunt uit die hij ooit had gezien in het MTV-programma Jackass. Daarin schiet Steve-O wel met succes vuurwerk weg vanuit zijn achterwerk.

Het filmpje staat online, maar stelt weinig voor (slecht beeld).

Even een aanvulling: Volgens een aantal FOK!kers heeft de soldaat de vuurpijl 'verkeerd om' in zijn anus gestoken. Vandaar waarschijnlijk de grote interne schade. (En als bonus nog een filmpje van een ander geval.)