Federline neemt wraak op Spears

Icoon Showbizz Kevin Federline heeft gezegd nooit van de scheidingsplannen van Britney Spears gehoord te hebben en is nu van plan wraak op haar te nemen. Hij hoorde pas van de scheiding toen het onderwerp breed werd uitgemeten in de media. Spears had hem nooit ingelicht over haar besluit, zo heeft tmz.com gemeld.

Federline wil op verschillende manieren wraak nemen. Zo wil hij een groot deel van Spears' fortuin overnemen via gerechtelijke procedures. Spears' fortuin wordt geschat op zo'n 93 miljoen euro. Ondanks dat het paar in 2004 een overeenkomst heeft getekend dat hij geen aanspraak kan maken op het vermogen, wil hij dit toch gaan proberen.

Ook wil Federline een felle strijd voeren om de voogdij van zijn en Spears' kinderen te krijgen. Het voormalige koppel heeft samen twee kinderen: Sean Preston die een jaar oud is en Jayden James die twee maanden oud is. Beide kinderen moeten volgens Spears in therapie vanwege de scheiding van hun ouders.

Geruchten stellen dat Britney Spears wel degelijk contact opgenomen heeft met Kevin Federline. Ze zou hem van tevoren een sms gestuurd hebben met haar scheidingsplannen. Federline zou die sms in het midden van televisieopnamen ontvangen hebben en geschokt de set afgelopen zijn. Dat beweren Canadese media, al is het niet bekend of dit ook echt klopt.