Mark Rutte zoekt vrouw

Icoon Showbizz VVD-leider Mark Rutte is de eenzaamheid zat. Hij wil een vrouw. Hij zegt in het weekblad Privé dat hij (naar liberale traditie) houdt van "sterke, mooie carrièrevrouwen", zoals Sacha de Boer, Daphne Deckers en Sophie Hilbrand. "Ik ben er misschien meer aan toe dan een paar jaar geleden, het verlangen naar intimiteit komt steeds dichterbij", aldus de vrijgezel.

Rutte denkt dat hij een goede man zou zijn. Hij vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken en weet alles van schoonmaken. Het huishouden zal Rutte waarschijnlijk veel moeten doen als hij zijn sterke carrièrevrouw gevonden heeft. Toch wil hij ook een sterke carrièreman blijven: hij zegt nog acht tot tien jaar in de politiek te willen blijven. "Daarna zou ik betrokken willen worden bij de democratieopbouw van landen in Afrika, maar het kan ook Joegoslavië zijn", aldus sterke carrièreman Rutte.

Rutte wil met zijn sterke carrièrevrouw "misschien wel vijftien kleinkinderen". Maar als het niet lukt met een vrouw, dan zal hij daar niet al te treurig om zijn. "Diepongelukkig zal ik niet worden", zegt Rutte. Gelukkig heeft hij altijd sterke carrièrevrouw Rita Verdonk nog.Rutte droomt elke dag weg bij het NOS Journaal..