Tweeling met verschillende huidskleur geboren

Icoon OpmerkelijkDe Engelse Kerry Richardson was dolgelukkig toen ze 23 juli jongstleden beviel van twee zoontjes die, zoals vaak bij een tweeling, erg op elkaar leken. Na een tijdje gebeurde er echter iets raars, Kaydon, een van de twee, begon steeds donkerder te worden en zijn broertje, Layton, het tegenovergestelde. Hij werd steeds blanker.

Volgens de moeder van de twee knaapjes waren ze bij de geboorte nauwelijks te onderscheiden, maar werd Kaydon steeds donkerder van huid en Layton steeds blanker en blonder. De reden van de verschillende tweeling is dat de zwarte Kerry de twee mannetjes uit een relatie met een blanke man heeft. Kerry vindt de aandacht die ze krijgt best vervelend. "Overal waar ik kom, kijken de mensen ons na", zegt de moeder. "Steeds opnieuw moet ik uitleggen dat het Úcht een tweeling is en dat beiden inderdaad dezelfde vader en moeder hebben.".

De kans om een tweeling te krijgen met verschillende huidskleur is erg klein. Volgens experts op het gebied van genetica is deze slechts ÚÚn op de miljoen.Kerry met haar twee zoontjes


Met dank aan wgboers voor de submit.