Van Erven Dorens: Ik was arrogant

Icoon Televisie Beau van Ervan Dorens heeft zaterdag in het Algemeen Dagblad toegegeven dat hij veel te arrogant is geweest. Zo verwachtte hij dat het Talpa-nieuwsprogramma NSE wel een groot succes zou worden. "Het is natuurlijk niet verstandig geweest dat ik riep dat ik het NOS Journaal wel even ging upshaken", aldus Van Erven Dorens in een interview in de krant.

Ook beseft hij nu dat zijn reden om te stoppen met RTL Boulevard niet de juiste was. Hij zei dat hij door te stoppen met RTL Boulevard weer tijd had om meer bij zijn kinderen te zijn. Kort daarop stapte hij echter over naar Talpa en ging daar een programma presenteren op hetzelfde tijdstip.

NSE werd afgelopen april van de buis gehaald door gebrek aan kijkers. Van Erven Dorens denkt dat hij niet nog een seizoen met geflopte programma's aan zou kunnen. "Het is nu erop of eronder. Minimaal één van de programma's die ik dit jaar maak, moet een hit worden". Hij is bang dat Talpa hem eruit schopt als hij zakelijk niet meer interessant is.Beau bij zijn kinderen