Seksfilmpje met ADO-keeper Postma op internet gezet

Van ADO-Den Haag keeper Stefan Postma is een seksfilmpje op internet verschenen, zo meldt De Telegraaf vandaag op de voorpagina. Het gaat om een filmpje waarop de 30-jarige Postma 'niet alledaagse' seks heeft met zijn toenmalige Engelse vriendin. Zij heeft namelijk een voorbinddildo om en penetreert de keeper in zijn achterste.

De video, die overigens niet al te scherpe beelden vertoont, werd opgenomen in de periode dat Postma keepte bij Aston Villa. Postma, die onlangs zwaar geblesseerd raakte, voorkwam vorig jaar publicatie door flink geld te bieden aan een Engelse krant. Nu blijkt dus dat er toch een kopie het internet heeft gehaald. Vorig jaar besloot Postma te stoppen in Birmingham juist uit angst dat het filmpje naar buiten werd gebracht.

Het is vermoedelijk de ex-vriendin van Postma die het filmpje op internet heeft gezet omdat de keeper haar weigerde te betalen. Het verscheen op YouTube alwaar het ook weer rap verdween. Weblog GeenStijl zette het filmpje gisteren echter weer online.


Postma en zijn ex

Met dank aan Bihca voor de submit.