Gouden Kooi: Natasia pakt Jeroen van Inkel aan

Icoon RadioHet klonk aanlokkelijk: het inleggeld van 10.000 euro terug en hulp bij het zoeken van een baan. Maar bewoonster Natasia van het televisieprogramma 'De Gouden Kooi' gaat er niet op in. Het aanbod kwam van dj Jeroen van Inkel van radiozender Q-music. Maar bij een afwijzing bleef het vanochtend live in de uitzending niet.

"Ik ga je aanbod afwijzen. Ik vind het heel lief, maar ik heb meer zekerheid in de Villa dan ik heb bij jou. Jij kan me geen baan bieden en wat ik wil bereiken kan ik beter hier," zo zei Natasia vanochtend. "Geld is voor mij geen prioriteit. Natasia is het belangrijkste in de Gouden Kooi en zij wil er als een nog betere moeder uitkomen dan ze al is!"

Volgens Van Inkel deed hij het aanbod als bezorgde vader. Over Natasia ontstond eerder namelijk al ophef omdat zij haar kinderen achter liet. Maar over dat vaderschap van Jeroen van Inkel had Natasia wel wat op te merken. "Jij doet je voor als bezorgde papa, toch? Je hebt zoiets van je kinderen zijn ook jouw alles. Maar dan moet je mij eens vertellen, wat is nou erger: een moeder die een perfecte toekomst voor haar kinderen wil en daar ook een stap voor wilt nemen om bij ze weg te gaan en ze een jaar lang bij drie hele goede mama's en een goede vader achter te laten of een vader die zoiets heb van jongens ik trek het even niet meer, die raakt aan de drugs en de drank en laat zich opsluiten in Londen? (...) De eerstvolgende keer dat je mij had willen helpen kom dan met wat zinnigs en heel mooi aanbod en niet met een soort reclamestunt!"

Jeroen van Inkel schrikt hoorbaar van wat Natasia over hem te vertellen heeft. Het gesprek eindigt dan ook zeer ongemakkelijk voor de dj. "Dag Jeroen!", zegt ze nog. Waarna Van Inkel laat weten geen sympathie meer voor de bewoonster te hebben.