Daphne Bunskoek schept bromfietser

RTL Boulevard-presentatrice Daphne Bunskoek blijkt afgelopen weekend betrokken te zijn geweest bij een ernstig verkeersongeval. Ze kwam op de Europaboulevard in Amsterdam in botsing met een 20-jarige bromfietser. De jongeman raakte zwaargewond en moest met een traumahelikopter worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Inmiddels is zijn situatie stabiel.

Bunskoek zelf mankeerde niets en kon na het afleggen van een verklaring naar huis. De politie heeft het ongeluk in onderzoek.

Gisteren ontbrak Bunskoek in RTL Boulevard. De showbizz- en roddelrubriek maakte geen melding van het ongeval waar de presentatrice bij betrokken was. Volgens Albert Verlinde zat Bunskoek thuis met een griepje.

Volgens een politiewoordvoerder verkeerde Bunskoek niet onder invloed van alcohol. Getuigen melden in De Telegraaf dat zij te hard zou hebben gereden. Tachtig op een plek waar vijftig is toegestaan.

Update 19:21 uur
Bunskoek reed door groen licht toen ze vrijdagavond bij het oprijden van de A10 de brommer schepte. De verhalen dat ze te hard zou hebben gereden zijn afkomstig van omstanders. De politie zegt dat deze geen hout snijden.

Daphne verklaart zelf over het gebeuren: ''Toen ik de snelweg wilde opgaan kwam er een scootertje zonder licht aangereden, die keihard tegen mijn auto knalde. Het was afschuwelijk. Vooral voor die jongen.''

Ook vanavond was de presentatrice afwezig bij RTL Boulevard. Haar plek werd ingenomen door Robert ten Brink.

Met dank aan static en Estate voor de submit.