TiŽsto in het ziekenhuis opgenomen

Icoon MedischDe wereldberoemde dj TiŽsto heeft voor de komende tijd alle optredens afgezegd, omdat hij in het ziekenhuis ligt. Tijs Verwest, zoals zijn naam officieel luidt, ligt er sinds dinsdag vanwege een ontsteking in zijn hartzakje (pericarditis). De juiste medicatie en voldoende rust zullen hem, volgens de doktoren, er weer bovenop helpen.

De uit Breda afkomstige Verwest kreeg dinsdag opeens last van zijn borst en ademhaling en werd meteen in het ziekenhuis opgenomen. "Hij moet daar nog een aantal dagen blijven ter controle", aldus zijn manager donderdag. Volgens de manager valt de ziekte reuze mee. "Het is een virusinfectie. We wilden natuurlijk meteen weten of hij niet te hard heeft gewerkt, maar daar schijnt het niets mee te maken te hebben."

Hoe lang zijn herstel gaat duren is onbekend, maar in ieder geval zijn de optredens van komend weekend afgelast. Daarna moeten ze verder kijken. Op zijn eigen internetpagina schrijft Verwest dat hij zich, naast de pijn in zijn borst, goed voelt en ervan overtuigd is dat hij weer snel aan het werk kan.

Met dank aan miss_bleu, dancemania en Dichterbijer voor de submit.