Lerares VS die jongen pijpte komt er goed vanaf

Not Safe For Work (NSFW)De 29-jarige onderwijzeres Cameo Patch uit de Amerikaanse staat Utah hoeft niet de cel in, ondanks het feit dat ze een minderjarige (17-jarige) student oraal tot een seksueel hoogtepunt had gebracht. Opmerkelijk genoeg liet de rechter weten dat als het omgekeerde het geval was geweest - een 29-jarige leraar die een 17-jarige jongedame zou hebben gebeft - hij anders had moeten oordelen.

Patch werd veroordeeld tot 3 jaar voorwaardelijk, een psycho-seksueel onderzoek en een boete van 2.000 dollar. De vrouw zei tegen de rechter: ''Ik weet dat ik een fout begaan heb. Dit is niet de manier waarop ik mijn drie kinderen wil opvoeden. Ik beloof dat het me nooit meer zal overkomen''. Alles wijst er wel op dat de seksuele handelingen met wederzijdse toestemming gebeurden.

De lerares en de minderjarige jongen ontmoetten elkaar in een restaurant. Ze wisselden telefoonnummers uit en spraken later op de avond opnieuw af. Op dat moment hebben de strafbare feiten zich voorgedaan, maar verder dan orale seks zijn ze niet gegaan.Patch zal nooit meer met minderjarigen seksen