Alle verdachten vermissing 15-jarige Geldropse scholiere vrij

PolitieDe bewaring van een 27-jarige man uit Geldrop die vastzat wegens mogelijke betrokkenheid bij de mysterieuze vermissing van de 15-jarige Melanie Sijbers uit Geldrop is opgeheven. Een politiewoordvoerster heeft dat bevestigd. Eerder deze week werd al een 38-jarige man vrijgelaten. De beide mannen blijven verdachte.

Advocaat Simone Kaper had bezwaar gemaakt tegen de bewaring van de 27-jarige verdachte, die vorige week was verlengd. Ze gaat in het belang van het onderzoek niet in op verdere vragen.

De politie maakte eerder woensdag bekend dat het team dat onderzoek doet naar de vermissing is uitgebreid van tien naar vijftien rechercheurs. Er zijn meer mensen nodig om de grote hoeveelheid tips na te trekken en het onderzoek uit te diepen, zei een politiewoordvoerster.

De scholiere verliet haar ouderlijk huis op donderdag 7 september rond 16.00 uur. Sindsdien ontbreekt elk spoor van het meisje. Naar aanleiding van een posteractie van de familie en oproepen in een regionaal opsporingsprogramma en in een uitzending van TROS Vermist, kwamen in totaal 130 tips binnen.Meer info op Vermist.nl