RaffaŰla wil nooit meer zwanger worden

Idols-winnares RaffaŰla is vastbesloten nooit meer zwanger te worden. De bevalling van haar dochtertje twee weken geleden was volgens haar "lood- en loodzwaar". "Ik weet nu al dat ik dit nooit meer wil", aldus de 23-jarige in een interview met Party. "Misschien adopteren, maar nooit meer bevallen."

"Na vergeefse perspogingen kwam er een vacuŘmpomp aan te pas, waaraan ze driemaal flink hebben getrokken. Toen ik dat ook niet wilde en men concludeerde dat de baby echt vast zat, kwam het voor mij fantastische nieuws om naar de operatiekamer te gaan. Ik kreeg een ruggenprik en voelde die helse, snijdende pijnen niet meer. Met een keizersnede hebben ze ons kindje op de wereld gezet."

Een insider meldde FOK! twee weken geleden dat de naam van het kindje Beautiful was. De precieze naam blijkt Beautifull Hope te zijn. De naam is door RaffaŰla en haar vriend uit de filmkomedie You Got Served uit 2004 gehaald. Daarin zegt een personage "My name is Beautifull, with double L". Beiden vonden de film hilarisch.

In het interview geeft RaffaŰla verder aan blij te zijn dat haar kindje een lichte huid heeft en niet zoals zijzelf een donkere huid. "Ik worstel er zelf ook altijd mee en daarom zou ik dat mijn kind niet willen aandoen." Een foto van RaffaŰla en haar dochtertje vind je hier.

RaffaŰla