FOK!radio: Australische FOK!ster over Steve Irwin

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: Klik hier.

Hij was hťt uithangbord van AustraliŽ: Steve Irwin, beter bekend als de Crocodile Hunter. Vandaag overleed hij. Niet door te vechten met krokodillen, maar door een steek van een pijlstaartrog. Sinds 1992 was hij op televisie en werd hij wereldwijd bekend In AustraliŽ is de verslagenheid dan ook groot. FOK!ster Roosjedoosje studeert op dit moment in AustraliŽ. "Het is een gekkenhuis hier", liet ze al weten. Zelfs het woord 'chaos' werd genoemd. Vanavond hoor je haar in FOK!radio. Ze laat weten hoe de reacties in AustraliŽ zijn, wat er nu eigenlijk precies is gebeurd en hoe de media over het gebeuren berichten. FOK!radio begint natuurlijk om 20:00 uur.

Martijn is op vakantie, maar hij wordt vervangen! Dark_Angelus komt langs in de studio van FOK!radio en zal samen met Nolius de uitzending presenteren.

Ze opent veel topics de afgelopen week. Maar waarom eigenlijk? Dat en natuurlijk de vele roddels horen we van Admin Yvonne. En uiteraard legt Blinky een stelling aan jullie voor.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen, opmerkingen en al je zin en onzin via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradiolive. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Zelf ook wat te melden? Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761, dan laten wij het weer in de uitzending horen!

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan Nolius voor de submit.