Echtpaar vermoord na stoppen verkrachting

Icoon MisdaadEen echtpaar uit Philadelphia dacht een goede daad te plegen, toen ze een man een jonge vrouw zagen aanranden. De twee wisten de verkrachtingspoging te stoppen maar moesten hun poging om de jonge vrouw te helpen met de dood bekopen, aldus de politie.

Het echtpaar vond de twee op het moment dat ze thuis kwamen. De 18-jarige vrouw wist zich los te rukken van haar aanvaller. De drie vluchtten de bosjes in terwijl de dader achter ze aan kwam, ondertussen druk schietend met een semi-automatisch wapen. De drie wisten zich te verbergen maar dat mocht niet baten, de dader vond ze. Terwijl ze op de grond lagen werden ze van dichtbij vermoord. Het slachtoffer werd ook beschoten maar volgens de politie wordt verwacht dat zij er wel bovenop zal komen.

Korte tijd na het incident werd de 24-jarige Kevin White gearresteerd op verdenking van moord, verkrachting, geweldpleging en andere delicten. Ook werd het wapen teruggevonden. De aanval was ťťn van zes schietpartijen die nacht in Philadelphia, waarvan er twee met dodelijke afloop.

"Alles gebeurde in een paar seconden", vertelt een woordvoerder vande politie. De namen zijn nog niet vrijgegeven totdat de familie is ingelicht.

Met dank aan Nood-kloon voor de vertaalde submit.