Bejaarde krijgt NWTF-nummerbord terug

Icoon OpmerkelijkEen 74-jarige oude vrouw keek raar op toen ze een brief kreeg naar aanleiding van haar nummerplaat-aanvraag. Daarin stond dat zij niet meer de letters "NWTF" mocht gebruiken. Dit bleek een populaire afkorting te zijn die jongeren gebruiken uit ontzetting, waar de F staat voor "Fuck".

De letters "NWTF" stonden voor de afkorting van haar bedrijf, "Northwood Tree Farm". Dit zou als beledigend kunnen worden beschouwd. De vrouw snapte er niks van en ging dus verhaal halen. Ze was ontzet om te horen dat mensen dit als afkorting gebruiken voor "Now What The Fuck". Ze mag de nummerplaat alleen maar blijven gebruiken als ze een brief schrijft met goede argumenten waarom zij het nummerbord nog zou mogen blijven gebruiken.

Update 10.32 uur
De bejaarde dame krijgt haar nummerbord terug. De krasse dame spande een kort geding aan waarin ze aangaf dat de afkorting niet voor Now What The Fuck stond, maar voor Northwood Tree Farm, een bedrijf dat ze met haar overleden echtgenoot voerde. De rechter stelde Pat Niple in het gelijk en gaf het bureau voor motorvoertuigen, vergelijkbaar met hier de RDW, opdracht direct de kentekens terug te geven aan de vrouw.

Met dank aan LasTeR voor de herschreven submit.