FOK!radio: FOK!kers zitten 4 etmalen in een trein

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: Klik hier.

Het was een drukke week op FOK! en dus hebben we het ook druk in FOK!radio. Vanavond hebben we weer gasten in de studio. De BigBrother6-mods flugeltje en teamlead zijn live in de studio aanwezig. Van hen horen we hoe de sfeer in het forum is en hoe de ontwikkelingen in het Big Brother huis zijn. En horen ze weleens wat van Talpa? En natuurlijk: is Big Brother na vijf seizoenen nog steeds nog wel leuk? Na een goede start liepen de kijkcijfers namelijk iets terug. We horen het vanavond van de modjes live, vanaf 20:00 uur.

En je moet er maar zin in hebben: vijf dagen en vijf nachten lang in een trein gaan zitten om het complete spoor af te werken. Een ploeg van onder andere Dr_Flash deed het afgelopen week. Samen met twee andere teams probeerden ze als eerste al de rails van Nederland te zien. Maar het mislukte. Een ander team was eerder. Hoe was het om het vijf dagen lang te doen en hoe groot was de teleurstelling? Of was het toch wel geslaagd met al die media-aandacht? We vragen het aan Dr_Flash zelf.

En FOK! gaat proberen om hoge ogen te gooien met Drawball. Dat is een bal op internet die door mensen over de hele wereld ingetekend wordt. Een eitje, of moet je toch nog flink je best doen? In FOK!radio geven we in ieder geval het startsein voor de actie. En natuurlijk roddelen we weer met Yvonne, babbelen we met Nikky over de week op het forum en heeft Blinky een stelling voor ons. Veel te doen dus vanavond op FOK!radio!

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradiolive. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Zelf ook wat te melden? Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761, dan laten wij het weer in de uitzending horen!

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan Nolius voor de submit.