Vrouw rijdt over tramrails met auto

Icoon Opmerkelijk Een automobiliste die vermoedelijk een stukje probeerde af te snijden heeft gisteren het tramverkeer in Amsterdam ontregeld. De vrouw reed, op een plaats waar de weg opengebroken is, in een ware James Bond-imitatie over de verhoogde tramrails. Helaas voor haar gleden de wielen van haar auto van de rails, waardoor ze klem kwam te zitten.

Het gedeelte waar de weg wegens werkzaamheden is opengebroken is normaal afgesloten met een slagboom, die alleen opengaat voor trams. De automobiliste volgde een tram onder de slagboom door. Toen de weg ophield, reed ze rustig door over de tramrails. Dit ging goed totdat de voorwielen van haar auto bij een splitsing van de rails afgleden.

"Ze bleef 10 minuten in de auto zitten en greep vervolgens naar haar telefoon", aldus een ooggetuige, die dit aan FOK! meldde. "Pogingen om er zelf uit te komen heeft ze niet ondernomen. Na 25 minuten kwam de politie om de boel op te lossen. Pas na 1.15 uur slaagde de politie er in om de auto van de rails te takelen."


ar34z maakte deze foto met zijn mobiel en stuurde die naar ons op.
Op zijn site zijn meer foto's en een filmpje te vinden.


Met dank aan ar34z voor de submit van dit originele nieuwtje inclusief foto's!