FOK!radio: FOK! weer vol van Big Brother

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: Klik hier.

Ooit, in een ver ver verleden begon FOK! Maar echte bekendheid kreeg met name het forum door de eerste versie van Big Brother. FOK! is dus ook onlosmakelijk verbonden met het televisieprogramma. Gisteren ging dan ook het zesde seizoen van het programma van start op Talpa. Voor FOK! betekent dat, dat het BB6-subforum echt los kon en ook de Big Brother Blog van start ging. Nieuw dit jaar is dat de deelnemers geen buitenlucht zullen zien en voelen. Ze blijven namelijk alleen maar binnen. Wellicht een ervaring die veel FOK!kers wel kennen Vanavond gaan we het erover hebben met BB6-forummod Flugeltje. Om 20:00 uur begint de uitzending.

Vandaag wel een wat kortere uitzending dan normaal. De uitzending zal namelijk drie kwartier korter duren. Maar dat wil niet zeggen dat Yvonne niet gewoon komt roddelen, Nikky niet het forum met ons doorneemt en Blinky geen stelling op tafel legt! Omdat het programma korter duurt kun je ons de hele uitzending bellen via Skype op actionradiolive.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradiolive. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Zelf ook wat te melden? Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761, dan laten wij het weer in de uitzending horen!

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan Nolius voor de submit.