Big Brother 2006 - Mét blowende fotomodellen, zónder zonlicht

Wanneer Talpa zich deze keer aan haar woord houdt, gaat Big Brother dit jaar de geschiedenis in als de serie waarin de bewoners geen buitenlucht kregen. En dat terwijl alle overige luxe wél aanwezig is: Een tuin, het mooiste meubilair en een prachtige architectuur, maar iets simpels als een zonnetje op het gezicht is deze keer uit den boze. Ook nieuw dit jaar zijn de stelletjes. Moeder en dochter, zussen en broers, er zijn maar weinig bewoners die tenminste één andere bewoner nog niet kennen dit jaar.

Je kunt duidelijk zien dat de bewoners op elkaar zijn afgestemd door de Talpa Big Brother redactie aangezien sommige setjes wel heel erg leuk bij andere setjes passen. We stellen de bewoners hieronder even aan jullie voor.

Egbert en dochter Marcia Schouten (22)
Marcia is een 22-jarige studente met de bijnaam Mars die door haar vader eerlijk en begripvol wordt genoemd. Papa Egbert is een groepsleider in een jeugdinrichting en vrijgezel. Hij heeft ook nog gewerkt als bewaker en vrachtwagenchaffeur en dus de ideale kandidaat om losbandige Big Brother jongeren onder controle te houden. Oftewel, juist... precies wat we níet zoeken in een kandidaat.

Janine Holder (31)
Nu al gehaat door de mensen die haar eerste beschrijving hebben gelezen, is zij de nieuwe Naomi Campbell, maar dan een pietsie veel minder succesvol. Andere hobbies zijn sporten, acteerwerk en het slapen met mannen die thuis een vrouw hebben zitten (waarvan de score leuk wordt bijgehouden in een boekje). Dat kan nog mooie televisie opleveren. Verder is ze volgens eigen zeggen soms erg chagrijnig en kan ze echt enorm uit haar dak gaan.

Marcel (45) en zoon Etiënne Meulhoff (19)
Vader Marcel is ook al vrijgezel, zit in de wijnhandel na vele jaren eigenaar te zijn geweest van café's als De Babbel en het Proeflokaal. Hij is gek op zijn drie kinderen, maar doet volgens zijn zoon (één van de drie kinderen die Marcel heeft) soms te populair.
Etiënne staat bekend als een echte rechtse rakker die houdt van stappen, uitgaan en versieren. In zijn persoonlijke dagboek op Talpa wordt in ieder geval verwezen naar familiegeheimen, dus dat geeft genoeg ruimte voor de nodige ontwikkelingen. Verder hebben we inmiddels op de Big Brother blog al mogen vernemen dat hij zijn porno-collectie graag op Marktplaats verkoopt.

De zussen Monique (35) en Sabrina (27)
Twee gesettlede dames die beiden kinderen en huisdieren hebben en zich vooral bezig houden met leuke hobbies als paardrijden, fitness en winkelen. Wel kan Monique erg boos worden en wordt de niet-kritische Sabrina af en toe behoorlijk moe van het gemoeder van Monique.

Marlies (26)
Manager in de kledingbranche. Ze houdt erg van verre reizen en is sinds een half jaar weer vrijgezel. Ze kan behoorlijk dominant zijn en flapt er regelmatig iets genants uit.

Jeroen (23)
Houdt van voetbal, squash en stappen en is in het dagelijkse leven een accountmanager. Hij is erg sportief en kan erg direct uit de hoek komen.

Tijn (24) en Rik (22)
De twee broers zijn elkaars absolute tegenpool. Rik de homoseksuele kapper (hoezo cliché?) vermaakt zich in het dagelijkse leven ook met make-up, en wordt verder nogal eens ten onrechte beschuldigd van arrogantie, gaat het huis in samen met Tijn de sportieve verkoper die veel reist en regelmatig peinst over de onrechtvaardigheden in dit leven.

Semih Turan (26) en Micheline de Reus (20)
Het enige stel in Big Brother 2006. Komen ze daar ook weer als stel uit of wordt hun relatie hierdoor wel heel erg op de proef gesteld? Semih ergert zich rot wanneer Micheline weer eens een sigaretje opsteekt of op haar nagels zit te bijten en zij wordt gek van hem wanneer hij weer het laatste woord probeert te krijgen.

Moeder Hilde IJpelaar (42) en dochter Milica (23)
Hilde is een gezellige vrijgezelle huisvrouw die zichzelf vreselijk gezellig vindt. Haar dochter Milica vindt het gedrag van haar moeder daarentegen regelmatig bijzonder vermoeiend. Milica houdt verder van eten, winkelen en stappen.

We houden ons natuurlijk aanbevolen voor méér nieuws over de bewoners. Ken jij ze? Wil je wat leuke informatie over ze kwijt? Mail dan met de Big Brother redactie op bigbrother@fok.nl

Big Brother 2006 lijkt ook dit jaar weer veel potentie te hebben voor ruzies, relaties en geheimen. Of dit wordt waargemaakt kun je lezen op de Big Brother weblog of het Big Brother forum

De kick-off van Big Brother is op zondag 20 augustus om half 9 op Talpa! Je kunt de bewoners echter ook al bekijken op diverse streams.