Therapie voor brommobielmasturbeerder

OpmerkelijkEen 47-jarige Rijswijker is vandaag veroordeeld tot 150 dagen gevangenisstraf, waarvan 45 voorwaardelijk en verplichte therapie. Dit omdat hij een 59-jarige Rijswijkse moeder en oma de stuipen op het lijf heeft gejaagd met seksuele briefjes en masturbatie tegen haar brommobiel.

De man stak de afgelopen jaren briefjes onder de ruitenwisser van de brommobiel. Daarop stonden teksten als: ''Beauty, ik wil je slipje uitlikken. Doe het tussen je ruitenwisser, dan neem ik het mee,'' of: ''Rijpe schoonheid. Ik begrijp dat jij liever in de heer bent dan dat je mijn 'Heer' in je neemt.'' Na een briefloze periode begon de man dit jaar opnieuw. Nu niet enkel met vunzige briefjes maar ook met bijna dagelijkse masturbatie tegen haar brommobiel.

Hyperventilatie
Het slachtoffer hield aan de stalking gezondheidsklachten als hyperventilatie, pijn op de borst en uitstraling naar de linker arm over, maar ook schaamte voor de buurt, straatvrees en een depressie: ''Ik kon alleen nog maar aan die man denken en waarom hij zoiets doet. Nu ben ik bang voor het moment dat hij vrijkomt. Bang dat hij het misschien weer gaat doen.''

Tegen de rechter zei de man zich diep te schamen. Omdat hij al drie maanden in voorarrest zit, komt hij over 3 dagen vrij. Hij zal dan een verplichte behandeling moeten ondergaan bij een forensisch psychiatrisch centrum. Ook moet hij zijn slachtoffer 400 euro schadevergoeding betalen.