Sex voor Dieren wil seks voor dieren

OpmerkelijkHet is slecht gesteld met het seksleven van dieren die in Nederland gehouden worden. Van de honderden miljoenen dieren in ons land krijgt slechts een klein deel de kans om zich seksueel te ontplooien, zo meldt de actiegroep 'Sex voor Dieren'. Ze pleiten er daarom voor dat seks voor dieren een recht wordt.

''Dieren werken hard voor ons mensen. Ze leveren onder meer melk, eieren, vlees, wol en goed gezelschap. Daarom hebben dieren recht op goede arbeidsomstandigheden en plezier in het leven. Zo nu en dan een gezonde vrijpartij hoort daarbij'', aldus Sex voor Dieren. Dat er jaarlijks miljoenen dieren als maagd sterven in Nederland, noemt de groep ''stuitend.''

'Sex voor Dieren' wil het recht op seks voor dieren op de politieke agenda krijgen. Met een handtekeningenactie probeert de organisatie een burgerinitiatief in de Tweede Kamer af te dwingen. Achter de campagne zit overigens bureau 'Wonder', dat zich tot doel stelt plezier te maken met de samenleving. Eerder regelde zij al het project Burgerbuddy voor politici, en sinterklazen die moskeeën bezochten om snoepgoed en geschenken in de schoenen van biddende moslims achter te laten.



'Een gezonde vrijpartij hoort erbij'


Met dank aan schapie_schapie, ultramunky en renz0r voor de submit.