Seks in pashokjes komt vaak voor

Icoon Not Safe For Work (NSFW) Uit een reportage van een journalist in het Algemeen Dagblad blijkt dat jongeren in pashokjes vaak seks hebben. "De afgelopen anderhalf jaar heb ik al vier vozende stelletjes betrapt en ik werk niet eens fulltime. Ik trek gewoon het gordijn open en zeg dan: zo, gaat ie lekker? Als anticlimax, zeg maar", aldus een verkoper van de Bijenkorf.

De journalist is voor zijn reportage enkele winkels langsgegaan om het personeel vragen te stellen over het fenomeen. Het blijkt bijna overal voor te komen. Toen de journalist aan een winkelmedewerker een vraag stelde over seks in pashokjes, kreeg hij als antwoord: "Alweer, waar?". Een medewerker van de Bijenkorf legt uit hoe ze meestal paartjes ontdekken. "Vaak ontdekken we seksende paartjes door klanten die ons waarschuwen dat ze 'rare' geluiden uit de paskamers horen komen. Laatst ben ik zelf gaan kijken en hoorde ik gehijg. Ik heb meteen de bewaking gebeld. Het duurde nog zeker tien minuten voordat het stel uit de paskamer kwam. De brutaliteit".

Bij de winkel Men at Work in Utrecht staat een bordje 'Geen seks in de paskamer'. "Het bordje is om mensen op een leuke manier te waarschuwen dat wij geen seks in paskamers tolereren. Ik heb hier zelf nog niemand betrapt, maar ik weet dat het gebeurt", aldus assistent-bedrijfsleider Diego Lopulalan. Bij zijn vorige baan kwam hij in aanraking met heuse lesbische taferelen. "Hiervoor heb ik in een sportzaak gewerkt en daar heb ik weleens twee meiden bezig gezien".

Een collega van hem, Robby van Ingen, heeft twee weken geleden nog een stelletje betrapt op orale seks in de paskamer. "Dat meisje zat op haar knieŽn in de paskamer en de jongen stond voor haar, met z'n broek op zijn enkels", legt hij uit. Diego zou seksende klanten wel vriendelijk behandelen. "Als ik mensen zou betrappen, zou ik ze vriendelijk vragen om ermee te kappen en daarna mogen ze van mij gewoon doorpassen", zegt hij lachend.

Op de lingerie-afdeling van de Bijenkorf zijn zelfs regelmatig mannen die vrouwenlingerie uitproberen in de paskamer. Ook verleiden vrouwen kennelijk in de nog-niet-gekochte sexy lingergie hun vriend in de paskamer. Een vakantiekracht van het bedrijf merkt namelijk op dat er weleens gebruikte condooms in de paskamer gevonden worden."Ik trek gewoon het gordijn open en zeg dan: zo, gaat ie lekker?"