Paris Hilton begraaft geit naast Monroe

Icoon Showbizz Paris Hilton heeft een stuk grond naast het graf van Marilyn Monroe gereserveerd voor het geval haar oude geit Billy komt te overlijden. Het kerkhof Pierce Bros. Westwood Village Memorial Park is wereldberoemd door graven van Hollywoordsterren als Truman Capote, Dean Martin en Jack Lemmon.

Paris had de begraafplaats gereserveerd voor 'Billy Hilton'. "Iedereen was zeer begripvol omdat ze ervan uitgingen dat dat een van haar familieleden was", aldus een bron van de begraafplaats in the Daily Star. "Maar het blijkt maar een oude geit te zijn. Normale mensen begraven hun huisdieren in de tuin en dat is het. Maar niet Paris. Dit is een van de meest prestigieuze begraafplaatsen ter wereld, dit is niet voor dieren. Het moet gereserveerd zijn voor supersterren".

Paris heeft ook een gospelkoor geboekt om de begrafenis van Billy in de Christelijke kerk van Los Angeles muzikaal te begeleiden. Naast de geit Billy heeft Paris ook nog twee chihuahuas, een fret en een aap als huisdieren.

Fans van Marilyn Monroe zijn boos dat Hilton het lef heeft om een dode geit naast de overleden actrice te begraven. Vorige maand joeg Paris fans van Marilyn Monroe ook al in het harnas door zichzelf met de overleden actrice te vergelijken. "Ik denk dat elk decennium een blond icoon heeft, zoals Marilyn Monroe of Diana. En nu ben ik dat icoon".Paris Hilton's geit is niet vaak in het nieuws
Hier is ze op de foto met haar hond TinkerbellMet dank aan MaximusF1 voor de herschreven submit.