Scarlett Johansson is graag sekssymbool

Icoon Showbizz Actrice Scarlett Johansson is er blij mee als mensen haar sexy noemen. "Ik vind het heerlijk als men me sexy vindt en ik hoop dat ik het nog een lange tijd zal blijven", aldus de actrice in het blad Bravo. Ze wil niks weten van de 'slankheidswaanzin' in de Verenigde Staten. "Ik voel me goed in mijn vel en ik heb er geen probleem mee een jurk te vullen".

Daarbij heeft ze vandaag aangekondigd te gaan samenwonen met de acteur Josh Hartnett. Het sterrenkoppel gaat wonen in een appartement van 4,7 miljoen euro in New York. Ze waren op zoek naar een woning waarvan de slaapkamers geluidsdicht konden worden gemaakt. Het stel heeft de relatie tussen elkaar overigens nooit officieel bevestigd.

Johansson vertelt dat ze een geweldige tijd heeft gehad met de opnamen van de film 'Scoop'. Ze wist niet echt wat ze moest zeggen op de vreemde humor van regisseur Woody Allen. "Zijn humor is geweldig", aldus Johansson. Johansson is onder andere bekend van de films 'Lost in Translation', 'The Island' en 'Match Point'. Bovendien werd ze verkozen tot meest sexy vrouw, en vrouw met de mooiste borsten. Josh Hartnett was onder andere te zien in de film 'Sin City'.

Scarlett Johansson
Johansson wil geluidsdichte slaapkamer...


Met dank aan Sam.VL voor de submit.