Lohan mogelijk dakloos door feestgedrag

Icoon Showbizz De 20-jarige actrice Lindsay Lohan zet door haar uitbundige feestgedrag niet alleen haar carrière in de waagschaal. Ook haar huisbaas is het constante gefeest van de actrice zat. Ze wordt mogelijk haar appartement uitgezet door haar onverantwoordelijke gedrag. De filmster woont in Los Angeles, in een appartement dat deel uitmaakt van het hotel Chateau Marmont. Het hotelpersoneel heeft het helemaal gehad met haar. "Ze willen haar eruitzetten, omdat vrienden van haar voortdurend in en uitlopen en ze alleen maar aan het feesten is", aldus een woordvoerder van het hotel.

Vorige week werd ze door haar platenlabel ontslagen, omdat ze te lui was om haar single te promoten in Groot-Brittannië. Ze feest liever de hele dag door. De producent van Lohans nieuwe film Georgia Rule schreef een open brief aan het tijdschrift People, waar Lohan de volle laag krijgt over haar "onverantwoordelijke en onprofessionele gedrag".

Lohan werd bekend als filmster door rollen in de films Mean Girls en Herbie: Fully Loaded. Als zangeres maakte ze de albums 'Speak' en 'A Little More Personal (Raw)'. Aan het begin van dit jaar speculeerde het blad Vanity Fair dat ze een eetstoornis zou hebben.Ontslagen en mogelijk dakloos door feestgedrag


Met dank aan Sam.VL voor de submit.