Man verstopt hasj in politieauto

Icoon Politie Een 20-jarige Roosendaler wordt ervan verdacht ruim drie ons hasj in een politieauto verstopt te hebben. De politie zag de man zaterdagavond zenuwachtig rondrijden op een fiets. Hij leek geintimideerd te zijn door de politie. "Tijd voor ons om even een praatje met hem te maken", aldus politiewoordvoerder André van den Hul. De Roosendaler gaf meteen toe dat hij fietste op een fiets die door een vriend van hem gestolen zou zijn. De politieagenten besloten hem daarop in de boeien te slaan en achterin de politiewagen naar het politiebureau mee te nemen.

"De agenten zagen dat hij steeds heen en weer schoof over de bank. Toen ze het achterportier openmaakten, zagen ze een busje pepperspray liggen", gaat van den Hul verder. De politie vertrouwde het zaakje voor geen meter en fouilleerde de man. De man bleek twee zakjes wiet bij zich te hebben.

De agenten vertrouwden het nog steeds niet, waarop ze de achterbank naar beneden klapten. Er verschenen twee plakken hasj van in totaal 325 gram in de rugleuning. De politie denkt dat de man de hasj stiekem verstopt heeft, maar de man ontkent ook maar iets met de hasj te maken te hebben.

Met dank aan NoNdeKutJe voor de submit.