Paul McCartney bitter over bijna ex Mills

ShowbizzDe echtscheidingsstrijd van ex-Beatle Paul McCartney en voormalig model Heather Mills wordt steeds bitterder, volgens berichten in de Britse kranten van zondag. De 64-jarige McCartney noemde de 38-jarige Mills een ''verraadster'' nadat zij in het openbaar had geklaagd dat zij zich ''in de steek gelaten'' voelde, meldde de boulevardkrant News of the World.

Tot dusver had 'Macca' zich stilgehouden over de scheiding, afgezien van het feit dat hij Heather na onthullingen over haar verleden als pornofotomodel aanvankelijk in bescherming nam. Maar verhalen over de uitspraken van Heather dat zij zich ''verlaten en eenzaam'' voelt en dat zij zich ''nooit meer wil inlaten met een gepensioneerde'', leidden bij hem tot grote woede, aldus de krant. Hij zei tegen vrienden: ''Ik voel me verraden. Alles wat ik heb gedaan is van haar houden. Maar nou wil ze me kwetsen. Dat is erg pijnlijk voor mij en mijn familie.''

McCartney heeft de sloten van de echtelijke woning in Londen vervangen en hij liet de gezamenlijke bankrekening blokkeren, meldde de krant Sunday Mirror. Eerder berichtten de Britse media dat Mills meent recht te hebben op 200 miljoen dollar. Mills en McCartney kregen in 2003 een dochtertje.


Paul McCartney en zijn aastaande ex-eega Heather Mills
Paul McCartney en aanstaande ex-eega Heather Mills