Man betrapt bij verdrinken puppies

Icoon MisdaadEen nog onbekende man werd gisteren betrapt toen hij zijn puppies aan het verdrinken was in een sloot in Zwijndrecht. Een vrouw zag dit gebeuren, maar toen de man haar opmerkte, gooide hij de doos die hij in zijn handen had neer, en vluchtte hij met zijn auto weg. De vrouw belde de politie, maar die kon de verdachte niet meer achterhalen.

Toen de vrouw in de doos keek, zag zij dat één van de puppies nog in leven was. In het water lagen nog eens twee puppies, maar die waren reeds verdronken. Vervolgens bracht zij de overlevende voor de zekerheid naar een dierenarts. Het dier, dat een kruising is tussen een dwergpincher en een chihuahua, bleek gezond. De 35-jarige vindster heeft besloten om de puppy te houden. Het hondje heeft zij de naam 'Beethoven' gegeven, vernoemd naar de vindplaats: de Van Beethovenlaan.

De politie is dringend op zoek naar de man die dit op zijn geweten heeft. Volgens de getuige reed hij in een nieuw uitziende, zwarte, glimmende auto, vermoedelijk een BMW. Het signalement van de man is: ongeveer 35 a 40 jaar, 1.80m, zwart haar, zwarte snor, blanke huid en hij droeg die dag een blauwe spijkerbroek en een wit overhemd.

Met dank aan Ikook en Vince_Taylor voor de submit.