FOK!radio: Wimbledon-streaker Sander Lantinga LIVE

FOK!RadioVoor de mensen die meteen willen luisteren: Klik hier.

Sommige dingen moet je nu eenmaal gedaan hebben voordat je je laatste adem uitblaast. Met die gedachte haalde BNN-presentator en Radio 3FM dj Sander Lantinga vorige week de wereldpers door tijdens het vrouwentoernooi op Wimbledon naakt een radslag te maken op de tennisbaan. De politie pakte hem op en vervolgens hoorde we een lange tijd niks van hem. Tot vanavond. Want Sander Lantinga zit live in FOK!radio. Is het gewoon zo dat je als 3FM-dj ooit naakt te zien moet zijn geweest, of was dit gewoon een leuke actie? En wat voor gevolgen heeft het allemaal gehad? Je hoort het vanavond live vanaf 20.00 uur.

FA Nikky neemt het forum weer met ons door en Admin Yvonne (als ze niet op vakantie is) komt weer roddelen. Verder legt Blinky weer een stelling neer waarop je kunt reageren in de uitzending.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradiolive. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Zelf ook wat te melden? Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761, dan laten wij het weer in de uitzending horen!

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan Nolius voor de submit.