Achtjarig meisje opgegeten door krokodil

Icoon BizarEen achtjarig meisje uit Australië is opgegeten door een krokodil. Het meisje was met haar ouders aan het vissen in Noord-Australië toen ze plotseling werd aangevallen door een agressieve krokodil. Het gebied herbergt tienduizenden krokodillen doordat de dieren sinds 1971 worden beschermd en de populatie ongeremd kon groeien.

Het meisje was met haar ouders aan het vissen toen zij naar de waterkant ging om water te halen. Ze werd toen plotseling aangevallen door een zoutwaterkrokodil. Het meisje wordt nog steeds gezocht door de opzichters van het park. Zij zullen de krokodil waarschijnlijk afschieten als ze hem vinden.

Een politiewoordvoerster kon niet zeggen hoe groot de krokodil was, aangezien de familie in een afgelegen gebied aan het vissen was. Ook zal het meisje naar alle waarschijnlijkheid de aanval niet hebben overleefd. De eerste prioriteit van de reddingsbrigade is het vinden en redden van het lichaam van het meisje. Daarna zal worden gekeken welke krokodil ervoor verantwoordelijk is geweest en zal worden besloten om hem over te plaatsen naar een krokodillenboerderij of om hem af te schieten, mocht hij nog steeds een bedreiging vormen.

Met dank aan calvobbes en MrOizo voor de submit.