C. Ronaldo weggepest door fans

Icoon VoetbalDe Portugese voetballer Cristiano Ronaldo wil weg bij Manchester United. Dit, omdat de fans daar hem niet meer uit kunnen staan. Dat zei hij dit weekeinde, nadat Portugal vierde was geëindigd op het WK voetbal in Duitsland.

"Het is duidelijk dat ze me niet meer willen. Dan wordt het heel moeilijk," aldus Ronaldo. De Engelse supporters verwijten hem Wayne Rooney een rode kaart aangenaaid te hebben. Hijzelf ontkent dit te stelligste. Hij zegt alleen gewoon de scheidsrechter eerlijk op een overtreding te hebben gewezen. "De supporters denken daar echter anders over. Dan houdt het op."

Ook bij zijn ploeggenoten in Manchester is hij niet meer bijster populair. Rooney zou hem op de eerste training op zijn gezicht hebben willen slaan. Daar kwam hij later echter op terug. Sinds Nederland tegen Portugal speelde, wordt de voetballer ook hier met de nek aangekeken. Hij is hier wel geliefd bij mensen die weinig om Oranje geven, maar wel veel van mooie mannen houden. Het gerucht gaat overigens dat Real Madrid hem wel wil overnemen.

Ronaldo huilt weer eens.
Cristiano Ronaldo, zoals hij tijdens het WK vaak te zien was.