Rooney en Ronaldo toch nog maatjes

Icoon WK 2006Cristiano Ronaldo heeft gisteren laten weten dat hij helemaal geen ruzie met zijn clubgenoot Wayne Rooney heeft. Gisteren berichtte de wereldpers dat Rooney woedend was op Ronaldo, vanwege zijn gedrag tijdens Engeland-Portugal. Ronaldo zou Rooney onder andere onterecht een rode kaart aangesmeerd hebben. Rooney zou vervolgens hebben laten weten dat hij nooit meer met Ronaldo samen wilde spelen en hem de eerstvolgende training van hun club Manchester United op zijn gezicht zou slaan.

Ronaldo en Rooney ontkennen nu echter in alle toonaarden dat ze ruzie hebben. Volgens Ronaldo zijn ze nog steeds vrienden. Hij zegt dat ze elkaar na de wedstrijd op een normale manier gesproken hebben en dat Rooney hem gevraagd heeft om alle persverhalen in Engeland te negeren. Hij zou nog steeds met hem willen samenspelen. Ook ontkent Ronaldo dat hij hem een kaart wilde aansmeren: "Ik heb alleen tegen de scheidsrechter gezegd dat het een overtreding was."

Rooney zei gisteren dat hij geen wrok koestert tegen zijn clubgenoot. Hij is "alleen wel teleurgesteld dat hij erbij betrokken is geraakt." Dat de scheidsrechter een rode kaart trok, snapt hij niet. Hij zegt namelijk nooit de intentie gehad te hebben om Carvalho te raken.

De beide kemphanen zijn toch nog vriendjes.
Toch nog vriendjes