FOK!radio: 100%NL haalt RTL FM uit de ether

FOK!RadioVoor de mensen die meteen willen luisteren: Klik hier.

Was je RTL FM zat op je radio? Dan komt dat goed uit. Want vanaf aankomende zaterdag gaat die zender uit de lucht en komt er iets nieuws: 100%NL. De rechter heeft namelijk bepaald dat RTL onrechtmatig in de ether zat, dus nu mag een andere partij verder. Wat het precies gaat worden is nog niet echt bekend, maar het wordt een soort urban-zender met veel Nederlandse producties. Maar in hoeverre is dit nu nieuw en wat kunnen we gaan verwachten van deze zender? Moeten we onze radio's vanaf aankomende zaterdag massaal om gaan zetten? Dat gaan we vragen aan Lex Gaarthuis. Hij is een van de nieuwe dj's van de zender. Hij zit vanavond in onze uitzending. FOK!radio begint om 20:00 uur en dan hoor je dus alle details.

FA Nikky neemt het forum weer met ons door en Admin Yvonne komt weer roddelen. Verder legt Blinky weer een stelling neer waarop je kunt reageren in de uitzending.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradiolive. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Nieuw is de stream via AAC+. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat je met lage bandbreedte toch nog goede kwaliteit kunt horen. Het enige wat je nodig hebt is een recente versie van Winamp! Ook Realplayer speelt AAC+ af. Probeer het zelf door hier te klikken.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Zelf ook wat te melden? Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761, dan laten wij het weer in de uitzending horen!

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan Nolius voor de submit.