Verkrachting blijkt overspel

Icoon BizarIn de Noord-Italiaanse stad Piacenza heeft een man vier tegenslagen tegelijk moeten verwerken. Hier het bizarre verhaal van een jongeman.

"Ik ga even vlug sigaretten halen", had de jonge Marokkaan gezegd toen hij zijn vrouw in de woning van een goede vriend achterliet. Toen hij even later terugkwam, hoorde hij harde schreeuw-geluiden uit het huis komen. Hij belde verschillende malen aan, maar er werd niet opengedaan. Door het geschreeuw werd hij bang dat zijn vrouw weleens kon worden verkracht. Daarop besloot de bezorgde jongeman de politie erbij te roepen. Ook de brandweer kwam ter plaatse.

Nadat ook de agenten het geschreeuw hoorden, beukten zij de deur van het huis open, en troffen er vrouw en vriend in bed aan. "Welke verkrachting?", vroeg de dame verrast. "Hij beviel me en toen is het gewoon gebeurd". Naast dat zijn 'vriend' en (mogelijk toekomstige ex-)vrouw hem 'hebben genaaid', moet de arme man ook een bekeuring betalen voor het onterecht optrommelen van de politie. Tot slot van dienst heeft zijn 'goede vriend' nog een aanklacht tegen hem ingediend. Hij wil namelijk zijn vernielde deur hersteld zien.