Uitslag Duitsland - Argentinië al op internet

Icoon WK 2006Morgen zal Duitsland het opnemen tegen Argentinië in de kwartfinales van het WK voetbal in Duitsland. Vanmorgen was op de website van de voetbalbond FIFA al het wedstrijdverslag van de wedstrijd te lezen.

Op de site was te lezen dat Duitsland, na een verlenging, met 2-1 zal gaan winnen van de Zuid-Amerikanen. De doelpunten worden gemaakt door Mertesacker, die in de 37ste minuut gaat scoren uit een penalty, Schweinsteiger, die tien minuten na rust een eigen goal scoort en Metzelder die in de verlenging scoort. De Argentijn Coloccini krijgt in de 120ste minuut, na twee keer geel, een rode kaart, zo meldt de site.

Inmiddels is de pagina van de site verwijderd. Het is een raadsel hoe de uitslag op de site is gekomen. Wellicht hebben hackers ingebroken op de site of heeft een websitemedewerker van de voetbalbond een grap uitgehaald. Wat opviel was dat het briefhoofd van de pagina anders was dan bij vorige wedstrijden. Medewerkers van het Algemeen Dagblad zijn de site van de FIFA verder gaan uitpluizen, maar vonden geen andere verslagen van nog te spelen wedstrijden.

Kijk voor al het WK-nieuws op de WK-site van FOK!