FOK!radio: Radio 1-verslaggever en Bupatih

FOK!RadioVoor de mensen die meteen willen luisteren: Klik hier.

In z'n volle hevigheid is het losgebarsten: het WK voetbal in Duitsland. Dit jaar zijn er weer allerlei nieuwe initiatieven in de media om op een andere manier verslag te doen van het evenement. Radio 1 WK FM is er daar een van. Niet voor de mensen in Nederland dit keer, maar voor de supporters in Duitsland. Via lokale etherfrequenties wordt verslag gedaan van de gebeurtenissen rondom het stadion en kunnen de fans meeluisteren naar de wedstrijdverslagen. Gisteren was de vuurdoop voor het initiatief. Wij spreken met Robbert Meeder, verslaggever van Langs de Lijn (Radio 1) in Duitsland die Radio 1 WK FM heeft opgezet. FOK!radio begint om 20:00 uur.

Een beetje mensenschuw is hij wel, maar vanavond gaan we toch wat van hem horen. Modje Bupatih is nou eenmaal niet vies van een beetje aandacht en kon het toch niet laten wat voor FOK!radio te doen . Wat? Dat hoor je vanavond!

En hoe zit het met de ambities van MissHobje om als stationvoice aan de slag te gaan bij radiozender Caz!. Er zijn nieuwe ontwikkelingen, dus we gaan met haar babbelen! Verder legt Blinky weer een stelling neer waarop je kunt reageren in de uitzending en hoor je Yvonne en Nikky.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradiolive. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Nieuw is de stream via AAC+. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat je met lage bandbreedte toch nog goede kwaliteit kunt horen. Het enige wat je nodig hebt is een recente versie van Winamp! Ook Realplayer speelt AAC+ af. Probeer het zelf door hier te klikken.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Zelf ook wat te melden? Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761, dan laten wij het weer in de uitzending horen!

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!