Scarlett Johansson heeft mooiste borsten

Icoon Showbizz De borsten van Scarlett Johansson zijn door de lezers van het Amerikaanse weekblad In Touch verkozen tot de mooiste borsten van Hollywood. Daarmee hebben haar borsten het onder andere gewonnen van de borsten van Jessica Simpson, Salma Hayek, Jessica Alba en Lindsay Lohan. Scarletts borsten kwamen dit jaar al eerder in het nieuws, toen modeontwerper Isaac Mizrahi er in kneep bij de uitreiking van de Golden Globes (video).

Eerder dit jaar werd Scarlett ook al verkozen tot meest sexy vrouw op aarde door de lezers van For Him Magazine (FHM). In februari verscheen ze naakt op de cover van het tijdschrift Vanity Fair.

De 21-jarige Amerikaanse superster heeft ooit eens verklaard dat ze het mannelijke tegenspelers gunt dat ze haar borsten mogen zien. Geheel in stijl, weigerde ze dan ook tijdens de opnames van The Island om een beha te dragen tijdens een liefdesscŤne. "Ik weiger deze goedkope beha te dragen. Ik ga wel naakt!" Helaas voor de fans kon de regisseur dat niet toestaan in verband met de doelgroep van 13 jaar en ouder.

In de borsten top 10 komt overigens ook een half-Nederlandse voor. Rebecca Romijn is op nummer acht terug te vinden. Rebecca is vooral bekend als fotomodel, maar ook als actrice wint ze aan bekendheid. Zo speelde ze de sexy Mystique in de drie X-Men films.


De mooiste borsten van Hollywood