Paris Hilton ramt auto en rijdt door

Icoon ShowbizzEen middagje winkelen kan voor Paris Hilton heel duur komen te staan; naast de aanschaf van enkele peperdure prullen, zou er wel eens een nachtje cel bij kunnen komen. Dit nadat de pornoster tegen wil en dank gisteren met haar SUV achteruit op een auto inreed in een parkeergarage, waarna ze zonder haar gegevens achter te laten de scŤne verliet.

Paris HiltonEen aanwezige heeft het ongeval op band vastgelegd. Te zien is hoe Hilton haar Range Rover instapt en iemand groet, gevolgd door het geluid van de crash. Op beide voertuigen zijn krassen te zien. Omdat ze geen contactinformatie achterliet, kan ze schuldig zijn aan het doorrijden na een ongeval. Haar uitgever Elliot Mintz ontkent dit: "Heeft ze een misdaad begaan? Nee."

"Ze was omgeven door paparazzi", aldus Mintz. "De intensiteit van de flitsen heeft haar gedesoriŽnteerd. Ze reed achteruit, waarna ze met haar bumper tegen een Honda botste. Er waren geen gewonden. Ze heeft me verteld dat ze een parkeerwachter over de situatie heeft ingelicht, zodat die de eigenaar van de Honda kon helpen."

Mintz besluit dat Hilton juist heeft gehandeld, en dat ze nooit de plaats van ongeval zou ontvluchten. "Paris is een heel verantwoordelijke en goede autobestuurder. Ze neemt het rijden serieus. Dit was een ongelukkige gang van zaken... Het zal zorgvuldig afgehandeld worden."

Hier een link naar een filmpje van het gebeuren. Met dank aan HiTi.