'Robbie Williams heeft vaste vriendin'

Robbie WilliamsAlle meisjes en homo's kunnen ophouden met dagdromen over een relatie met Robbie Williams. Hij heeft sinds kort namelijk - eindelijk - een vaste vriendin: Tara Palmer-Tomkinson. Tijdens de tv-show van de in Engeland bekende Terry Wogan vertelde Palmer-Tomkinson zelf dat ze iets hadden. Ze was er, zei ze, zo vol van dat ze het niet meer stil kon houden: "Ik ben ook maar een mens. Het moet er gewoon uit: het is Robbie Williams."

Williams en Palmer-Tomkinsons kenden elkaar al langer en waren sinds tien jaar goede vrienden. Onlangs waren "tien dagen vol hartstocht" echter genoeg om de vriendschap om te laten slaan in een liefdesrelatie, aldus Tara Palmer. Het gesprek wordt pas over een paar dagen in zijn geheel uitgezonden.

De 34-jarige presentatrice was door haar werk al bekend met de jetset-scene. Ook is ze het petekind van de Britse kroonprins Charles. De twee jaar jongere Williams was al jaren een vrouwenverslinder, die onder meer claimde met vier van de vijf Spice Girls het bed te hebben gedeeld. Tegelijkertijd deden ook geruchten de ronde dat hij homo zou zijn. Hij had al vaker relaties met meisjes, maar die hielden meestal niet lang stand.

Tara Palmer-Tomkinson
De gelukkige: Tara Palmer-Tomkinson