Zoon voor Rafael en Sylvie

Sylvie en RafaelSylvie Meis is vanavond bevallen van een zoon, zo heeft haar manager bekend gemaakt. Het kind werd eerder geboren dan gepland. Nadat er zwangerschapsvergiftiging werd geconstateerd bij Meis werd besloten het jongetje vervroegd te halen. Het kind van de voormalige presentatrice en voetballer Rafael van der Vaart heet DamiŠn Rafael.

Eerder was al bekend gemaakt dat de bevalling zou worden opgewekt indien de baby niet voor het WK voetbal, dat op 9 juni begint, zou zijn geboren. Dit omdat vader Rafael graag bij de geboorte van zijn eerste kind wilde zijn. Het stel was onlangs van woonplaats Hamburg naar Nederland gereisd, om het kindje in eigen land ter wereld te laten komen.

Volgens woordvoerder Kees Jansma van het Nederlands Elftal zal Rafael van der Vaart zich maandag gewoon op het trainingskamp van Oranje in het Gelderse Hoenderlo melden. "We weten alleen nog niet precies hoe laat. Dat laten we afhangen van de ontwikkelingen", meldde Jansma. Van der Vaart speelde zaterdag in de oefenwedstrijd tegen Kameroen nog niet mee, omdat hij geen risico wilde nemen na een operatie die hij onlangs onderging.

Met dank aan static, BrainFuel, derrudyjah, BVO, pven, Svensational, RD4, Cyan, The_truth_is_so_boring en macromarkt.nl voor de submit.