'Valerie Zwikker had seksnacht met Kluivert'

Icoon ShowbizzTelevisiepresentatrice Valerie Zwikker (vandaag 34 geworden!) zou onlangs een wilde seksnacht beleefd hebben met voetballer Patrick Kluivert (29). Dat valt te lezen in twee roddelbladen deze week. Volgens één van de bladen was bij het privé-feestje in Hotel The Grand in Amsterdam nog een derde persoon betrokken; styliste Rossana Lima.

Het triootje zou plaats hebben gevonden aan de vooravond van het huwelijk van Oranje-keeper Edwin van der Sar, afgelopen zaterdag in Amsterdam. Na afloop van een feestje waar Zwikker flirtend gespot werd met Kluivert, zouden de twee gezamenlijk naar het hotel zijn vertrokken. De presentatrice is woest over de roddel, zo zegt ze in De Telegraaf. "Het hele verhaal over mij, Patrick Kluivert en een wilde nacht... hij heeft misschien wel een wilde nacht gehad, maar niet met mij!" Zwikker zegt de bewuste avond met haar kersverse nieuwe vriend op stap te zijn geweest.

Ook Lima reageert als door een wesp gestoken. "Nou ja, hou alsjeblieft op zeg. Nee hoor, we zijn gewoon gezellig uit geweest. Niets meer en niets minder. Ik heb het veel te druk met mijn gezinnetje en mijn werk om me hiermee bezig te houden."

Valerie ZwikkerPatrick KluivertRosanna Lima
Kluivert in de sandwich bij Zwikker (links) en Lima?