De Leeuw bij Songfestival viel slecht in buitenland

TelevisieHet optreden van Paul de Leeuw tijdens de puntentelling van het Eurovisie Songfestival, is in het buitenland slecht gevallen. Zijn zeer enthousiaste ''Helloooooooo Greece'', ''kalisperma'', en het sarcastische ''I like your blouse'', viel bij menig kijker in slechte aarde.

De Leeuw vergeleek de presentatoren in Athene, Sakis Rouvas en Maria Menounos, met Will and Grace uit de gelijknamige serie. Verder stelde De Leeuw aan Sakis voor om telefoonnummers uit te wisselen. Waarop de Griek gevat antwoordde: ''Jouw nummer is zeker 696969....''

Op de BBC zei commentator Terry Wogan over de Leeuws optreden: ''Who ordered this idiot we just saw with his stupid gay jokes. This is so pathetic and a disgrace to the Eurovison Songcontest. Good God... what an idiot.'' Op de internetsite Youtube.com staat het filmpje van De Leeuw tijdens de puntentelling. ''The host is a morron, can't speak English at all; no wonder Americans call us Euro-Trash, it's because of morrons like him'', aldus een landgenoot van ons in een reactie.



'Kalisperma'