FOK!radio: aanstaande moeder Nikky en Oversight live

FOK!RadioGisteren werd bekend dat Forum-Admin Nikky zwanger is van Boebiedoe. Over 7,5 maanden komt er een kleine aan. Tijd dus om Nikky vanavond maar eens te feliciteren en om te vragen of het wel ťcht waar is! En natuurlijk willen we weten wat Boebiedoe van het nieuws vond en of het allemaal een beetje onverwacht komt of niet. Natuurlijk zijn jullie vragen via IRC, Skype en dit topic ook welkom. De uitzending begint om 20:00 uur!

Afgelopen nacht zorgde user Oversight voor een vol feedback-topic van het UVT-forum. Hij haalde bloed onder nagels vandaan door reacties uit een topic van hemzelf te quoten. Dat topic was naar zijn mening namelijk volledig volgebaggerd. Wat is dat toch met Oversight? Waarom hebben zoveel mensen een hekel aan hem en levert het meteen FB-topics op? En wat wil hij zelf nu eigenlijk bereiken? We horen het van hem zelf, want ook hij zit live in de uitzending. Vragen aan hem uiteraard welkom.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradiolive. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Zoals altijd legt Blinky weer een stelling neer waarop je kunt reageren in de uitzending. Als het goed is heeft Yvonne vijf minuten aan briljante roddels voor ons voorbereid. We gaan het van haar horen!

Zelf ook wat te melden? Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761, dan laten wij het weer in de uitzending horen!

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Nieuw is de stream via AAC+. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat je met lage bandbreedte toch nog goede kwaliteit kunt horen. Het enige wat je nodig hebt is een recente versie van Winamp! Ook Realplayer speelt AAC+ af. Probeer het zelf door hier te klikken.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!