Tom Cruise en Katie Holmes krijgen meisje

Icoon ShowbizzHollywoodkoppel Tom Cruise en Katie Holmes hebben gisteren hun eerste kind gekregen. De muisjes zijn roze; het meisje woog bij haar geboorte 3,4 kilogram en kreeg de naam Suri. Zowel moeder en kind maken het goed, volgens de woordvoerder van Tom Cruise. Suri is van oorsprong een Hebreeuwse naam en staat voor 'prinses', aldus de woordvoerder. In het Perzisch betekent de naam 'rode roos'. De 43-jarige acteur heeft al twee kinderen uit zijn eerdere huwelijk met Nicole Kidman.

De relatie tussen Cruise en Holmes is één van de meest besproken relaties van dit moment. De pers raakt niet uitgepraat over de relatie tussen de 43-jarige Cruise met de 27-jarige Holmes, die een jaar geleden begon. De relatie kreeg al meteen de volle aandacht toen Tom Cruise al springende op de bank bij Oprah Winfrey, zijn liefde verklaarde aan Katie Holmes.


Springen op de bank bij Oprah


Tom Cruise staat ook bekend om zijn 'bizarre' uitspraken. Eerst zou zijn vrouw in totale stilte dienen te bevallen, en gisteren was uitgebreid in de pers te lezen dat Cruise de placenta van zijn pasgeborene wilde opeten. Beide uitspraken bleken niet waar te zijn.

Met dank aan PeRi, Casey, WaMeLiNoS, HaSo en AngelsAndAirwaves182 voor de submit.