'Maxima verwacht derde kind'

Icoon KoningshuisDiverse bronnen rond de Argentijnse familie van prinses MŠxima en bronnen rond het Koninklijk Huis hebben gemeld dat de prinses in blijde verwachting zou zijn van haar derde kind. Dit meldt het blad ZIJ Online. MŠxima en kroonprins Willem-Alexander zouden dit aan hun ouders hebben gemeld tijdens een diner toen het paar met de koningin in ArgentiniŽ verbleef.

Prinses MŠxima zou in de eerste helft van december bevallen van haar derde kind. De Rijksvoorlichtingsdienst heeft tot op heden het bericht nog niet bevestigd, of ontkend. Normaal blijft de dienst stil totdat de zwangerschap minimaal drie maanden heeft geduurd.

In de Argentijnse pers gingen er vorige week al geruchten dat MŠxima zwanger zou zijn. Argentijnse royaltykenners viel het op dat de prinses niet meer rookte, en dat ze haar glas champagne niet leegdronk, maar er slechts aan nipte. Eerder - op 17 maart jl. - werd al eens melding gemaakt van een mogelijke zwangerschap van de prinses. Of de prinses toen ook al zwanger was, zal dus later bekend worden, mits de Rijksvoorlichtingsdienst het nieuws bekend maakt.

Met dank aan marsu voor de submit.