Kinderbescherming bezoekt Britney Spears opnieuw

Icoon ShowbizzHet leven als zoon van een van 's werelds grootste popsters gaat ook niet altijd over rozen. Zo bewijst Sean Spears, het zoontje van Britney Spears, die tijdens de 6 maanden dat hij de zangeres als moeder heeft, nu al twee maal is bezocht door de kinderbescherming.

Het eerste bezoek van de kinderbescherming aan huize Spears was in februari, toen foto's van een auto-rijdende Britney met haar toen 4 maanden oude Sean op schoot, de kinderbescherming bereikten. Spears verklaarde op de vlucht te zijn voor opdringerige persfotografen. Omdat ze zo snel mogelijk wilde wegkomen, zette ze haar kind niet in een babystoeltje.

Op 1 april was het weer raak. De 24-jarige zangeres liet het arme kind uit haar armen vallen, waardoor het 6 maanden oude kind een schedelbreuk opliep. Sean werd naar de eerste hulp gebracht, waarna het ziekenhuis de kinderbescherming heeft ingelicht.

Volgens de advocaat van de zangeres is inschakeling van de kinderbescherming een standaardprocedure in Californië, waar de zangeres woont. De kinderbescherming wil niet op de zaak ingaan, maar volgens een politiewoordvoerder ging het bij het bezoek inderdaad om een normale procedure. "We hebben verder geen actie ondernomen of proces-verbaal opgemaakt."