Playboy-foto Bridget zou al op internet staan

ShowbizzEen foto van een blote Bridget Maasland is reeds op internet verschenen. Sommigen betwijfelden of het echt om een foto van Bridget gaat, maar Playboy verbood gisteren het tv-programma RTL Boulevard om de foto te tonen. Dat duidt erop dat het inderdaad om een foto uit de shoot met Bridget zou gaan, die in juni in het blad gaat verschijnen. Bridget liet zich voor de Playboy fotograferen om geld in te zamelen voor een project voor straathonden in RoemeniŰ.

Playboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk bezweert dat er van een bewuste pr-campagne geen sprake is, al erkent hij dat het opvallend is dat er steevast foto's uitlekken: ''We willen natuurlijk zo veel mogelijk exemplaren verkopen, maar we doen er alles aan om dit te voorkomen. De mensen van onze eigen website hebben niet eens de beschikking over de reportage.''

Maasland liet onlangs zelf weten geen ordinaire foto's van zichzelf te willen zien in de Playboy. Haar fotoshoot moest kunstzinnig zijn, ''in de stijl van de beroemde fotograaf David LaChapelle''. Dat noemde ze ''niet plat, maar mooi''. Dit zou inhouden dat er geen schaamhaar te zien mag zijn op de foto's van Bridget. Op de uitgelekte foto staat Bridget overigens wel totaal naakt.

Dit zou hem dan zijn, die foto (nsfw).

Met dank aan Lode voor de submit.